На Закарпатті відбулися вибори до ОТГ, але вони не пройшли гладко. Так, під час виборчого процесу помічено підкуп селян.

Про це повідомляє Telegram-канал "Регіоналіті".

Так, у неділю, 22 грудня на Закарпатті пройшли вибори до ОТГ. Але без скандалів ці вибори не обійшлися, і було помічено підкуп виборців.

Одна з партій намагалася отримати більше голосів за допомогою так званих "подарунків". Так, президентська партія "Слуга народу" підкупала безкоштовними церковними календарями. В куточку цих календарів був логотип партії "Слуга народу".

На Закарпатті під час виборів до ОТГ селян підкупали безкоштовними календарям


На даний момент керівники партії не коментують цей інцидент. Проте в партій прокоментували абсолютну перемогу на виборах до ОТГ.

"Ми здобули 33% серед усіх учасників, включно з самовисуванцями. Кожен третій мандат – наш! Це вже третя перемога за цей рік. Дякуємо всім вам за підтримку!", - зазначено в дописі.

Скріншот

Нагадаємо, міністр Милованов хоче розпродати українську землю іноземцям: "Я особисто не згоден..."

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям запропонували альтернативний варіант отримання зарплати

Також "Знай.ua" писав, що пенсіонерам виділили мільярди перед Новим роком: кому вистачить на виплати.