У Львові 11 грудня випаде сніг з дощем. На весь день на небі важкі хмари затримаються, які не розійдуться і на наступний день. Такий прогноз дали на сайті Sinoptik.

Повітря вдень прогріється сильніше, ніж до 2 градусів тепла, а вночі – до 1 градуса тепла.

Найтепліше 11 грудня у Львові було в 1982 році – більше 10 градусів тепла, а найхолодніше – у 2002 році (18 градусів морозу).

Погода в Україні 11 грудня, Укргідрометцентр

Народ в цей день відзначав іменини Василя, Стефана, Григорія. Вважалося, що якщо пізно ввечері чутна пісня цвіркуна, то завтра буде тихий, безвітряний день і мороз послабшає. Якщо узимку кінь лягає на землю - чекати снігопаду, а перевертається через спину - на відлигу. Синиці починають зранку пищати – значить, вночі буде мороз, а якщо ховаються під дахом – то завірюха.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Якщо котик шкрябає підлогу - буде вітер і завірюху, дере стіну - на негоду, лежить черевцем догори - на відлигу, а згорнувся в клубочок і уткнувся мордою в лапи - до морозу. Галки збираються великими зграями і сильно кричать - на ясну погоду і мороз.

Граки в'ються високо зграями і стрілою спускаються на землю - буде снігопад; кружляють над гніздами – до близької зміні погоди.

Як повідомляв Знай.иа багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи буде 2020 рік таким страшним чи все це просто забобони.

Також Знай.uа писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, який вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Пацюка. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура, розповіли астрологи.

Також Знай.uа писав, що стало відомо, кому пощастить раніше піти на пенсію. Також деякі пенсіонери можуть отримати підвищену виплату. У нашій статті ви дізнаєтеся про всі нюанси.

Ще Знай.uа писав, що прес-служба Міністерства соціальної політики повідомила, якою буде сума державної допомоги при народженні дитини у 2020 році. Всі надії батьків канули в лету.