Місто Новояворівськ, що на Львівщині, вчора, 5 грудня, позапланово залишилося без опалення. Про це розповіли на сторінці «Нафтогаз Тепло» у соцмережі Facebook.

Як зазначається, причиною перебоїв із теплопостачанням стало раптове відключення котла. Позаштатна ситуація склалася пізно ввечері, о 23:00.

Реагуючи на подію, співробітники підприємства «Нафтогаз Тепло» терміново приступили до повторного розпалення котла.

На підприємстві розповіли, що позаштатна ситуація склалася через відкриття заслонки третього пальника після того, як перший та другий пальники відпрацювали близько двох годин.

До ранку 6 грудня працювали вже всі три пальника. Зараз ТЕЦ продовжує працювати в штатному режимі. Вода у батареях містян поступово нагрівається. Нагріти їх до потрібної температури планують до обіду.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, прокляття "Токіо Стар": трагедія з пожежею повторилася в одеському коледжі, Труханов назвав причину.

Як повідомляв Знай.uа як припинити платити комуналку і правильно вимагати перерахунку: просто про складне.

Знай.uа писав, Зеленський готує зниження тарифів наполовину: "Це точно буде не за ваші гроші".