Погода у Львові в суботу, 30 листопада, буде досить похмурою. Ще вночі йшов дощ, але вдень опадів не очікується. Про це повідомляє сайт Sinoptik.

Повітря прогріється максимум до 1 градуса тепла, а вночі стовпчик термометра покаже 1 градус морозу.

Найтепліше у цей день у Львові було в 1969 році – тоді термометри показали цілих 13 градусів тепла. А найхолоднішим цей день був у 1948 році – 16 градусів морозу.

Погода в Україні 30 листопада, Укргідрометцентр

Народ 30 листопада почитав Григорія-чудотворця. Вважалося, що в очікуванні довгої холодної зими білки роблять особливо великий запас горіхів. Перелітні птахи, літаючи на південь, одразу піднімаються вгору - означає, що зима буде сніжною, а якщо вони летять низько над землею, то снігу буде мало. Про те, якою буде зима, можна «прочитати» за подстреленному по осені зайцю. Якщо під його шкірою багато жиру, значить він чекав суворої зими.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Побачите в небі тихий політ журавлів, які ніби перемовляються один з одним - чекайте теплу погожу осінь. А якщо кроти та сліпаки восени тягнуть у нори багато соломи - чекай суворої зими.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.