Погода у Львові в п'ятницю, 22 листопада, буде хмарною і холодною. Про це попереджає сайт Sinoptik.

Вдень очікуються перші заморозки – до градуса морозу, вночі – до 3 градусів морозу. Сильний вітер погіршить ситуацію, тому шарфи і рукавички сьогодні – обов'язковий аксесуар.

Погода в Україні 22 листопада, Укргідрометцентр

В народі сьогодні відзначали день Матрони. Вважалося, що якщо зірочки сховалися за хмарами, варто чекати поганої погоди на наступний день. Якщо вони світяться, тоді завтра буде хороша погода.

Якщо рано-вранці на траві виявили невелику паморозь або іній, осінній день буде теплим і сонячним. Велика кількість павутиння на деревах говорить про те, що зима буде суворою і холодною.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Якщо в листопаді ви виявили у себе в будинку комарів, то зима буде теплою.

Якщо у вас є господарство, а кури і качки ховають голови під крила, чекайте дуже холодної зими. Якщо птахи відлітають у теплі краї досить високо, то зима буде теплою. Якщо низько, чекайте тріскучих морозів.

Якщо ви зібрали величезний урожай горіхів, але при цьому грибів у лісах зовсім мало, чекайте, що взимку буде дуже багато снігу і вдарять сильні морози.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.