На початку грудня у Львові триватиме найстаріший український джазовий фестиваль Jazz Bez. Цьогоріч його відвідає відомий австралійський музикант, десятиразовий лауреат престижної музичної премії «Греммі» Тал Коен. Радісною звісткою поділилися організатори заходу.

Як зазначається, фестиваль триватиме з 6 до 15 грудня. Під час заходу також можна буде послухати музику у виконанні американського саксофоніста Грега Осбі, який неодноразово виступав із легендарним Гербі Хенкоком.

Всі виступи фестивалю Jazz Bez триватимуть у приміщенні львівській філармонії. Додамо, що фестиваль майже два десятиліття тому було засновано з ініціативи львівського культурного діяча Маркіяна Іващишина.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві почали встановлювати новорічні ілюмінації – це і гірлянди, і спеціальний декор, якими прикрасять вулиці української столиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, столичні каштани вирубали під корінь.

Також портал Знай.uа писав, що київське метро отримає заповітний 4G.