У Львові 20 листопада очікується похмура погода. Дощу або снігу не буде, прогнозує сайт Sinoptik.

Вночі тепло – до 10 градусів тепла, а вдень – до 12 градусів тепла. З ранку – густий туман, видимість впаде до 500 метрів.

Найтепліше було в 1971 році - температура піднялася до 14.5 градусів тепла. Найхолодніше було в 1965 році – до 18 градусів морозу.

Погода на 20 листопада, скрін: Укргідрометцентр

В народі цього дня вшановують Федота-Студита. Якщо в цей день відлига – варто чекати морозів. З Феодора-Студита вже стає холодно і сердито. Червоний місяць – на вітер, блідий – до дощу. Довго шпаки не відлітають – осінь буде суха.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Якщо восени сіренький ранок, то чекайте ясного дня. Білка влаштувала гніздо високо – на теплу зиму, низько – на холодну. Ворони облюбували нижні гілки дерев – бути поганій погоді і вітрі. Калина чи достигла, а листя на ній ще зелене – на теплу осінь.

Якщо голуб, відпочиваючи, ховає одну ніжку в пір'я – чекайте різкого похолодання. А перед сильним вітром горобці метушаться, перелітаючи зграйками з місця на місце.

Нагадаємо, синоптики прогнозують, що погода в Україні в грудні 2019 буде анормально теплою.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Наталка Діденко склала прогноз на найближчі дні.

Також портал Знай.uа писав, що магнітна буря накриє Землю вже на цьому тижні.