Російські ЗМІ оскандалилися черговим маразматичним фейком, адресованим жителям окупованого Донбасу.

Російська пропагандистка Ольга Скабеева
Російська пропагандистка Ольга Скабеева

Скандальну заяву озвучила пропагандистка Путіна Ольга Скабєєва під час ефіру.

За словами рупора Путіна, відразу після повернення українського контролю над окупованими територіями Донбасу їх жителів для "примусової українізації" будуть депортувати до Львова на "перевиховання бандерівцям".

"Для тих, хто не говорить українською, реінтеграційний план ще простіший – "валіза, вокзал, Росія", - заявила пропагандистка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Черговий маразм Скабєєвої підхопив і ватажок донецьких бойовиків Денис Пушилин, заявивши, що київська влада вже давно живе мріями позбутися від "народу Донбасу".

Нагадаємо, пачка цигарок за 100 гривень: в Україні ціни зрівняють з європейськими, коли доведеться кидати палити

Як повідомляв раніше Знай.ua, Путіна почали опускати ті, від кого навіть не чекав: "Думає потрапити до раю?", фото ганьби

Також Знай.ua писав про те, що Зеленський терміново звернувся до українців напередодні Дня Захисника, відчуває недобре: "Ніколи цього не допущу"