15 листопада погода у Львові буде хмарною до самого вечора. Вночі була злива, але вже до ранку вона закінчилася. Більше дощів у цей день не очікується, обіцяють на сайті Sinoptik.

Температура повітря вдень досягне 7-9 градусів тепла, а вночі не перевищить 7 градусів вище нуля.

Найтеплішим 15 листопада було у 2002 році – 20 градусів тепла. А найхолоднішим цей день було у 1965 році – майже 10 градусів морозу.

Погода в Україні

За народним прогнозом погоди сьогодні вшановують святих Пигасия і Акиндіна. У народі помітили, що, якщо в теплий день кішки на піч лізуть – вночі приморозить. Грак відлетів – чекайте снігу. Півень хвоста волочить - незабаром випаде сніг.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Штормовий листопад обіцяв сувору зиму, а по погоді цього місяць судили, якою вона буде в середині весни. Якщо листопад розпочався пізно, значить зима буде суворою і затяжний. Але якщо над головою в'ються комарі, особливих морозів очікувати не варто. Якщо восени рано нанесе снігу, а над ним хмара - хорошої погоди не чекай. Сонце рухається немовби в туманному ореолі - на дощі. Якщо зірки на небі яскраві - на гарну погоду, тьмяні - на дощ або сніг.

Нагадаємо, осінь повністю збирається змінити життя деяких людей, але це відноситься не до всіх знаків Зодіаку. Кому зірки напророкували найбільш щасливі і вдалі дні, розповів відомий астролог Влад Росс.

Також Знай.uа писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.

Ще Знай.uа писав, що восени багато хвороби загострюються і псують враження від цієї чарівної пори. Від типових осінніх хвороб і загострень можна себе вберегти: потрібно проводити профілактику і лікування.