Комунальники володимир-волинського «Теплоенерго» потрапили у скандал, вимагаючи від півторарічної дитини сплатити неіснуючий борг. Про це повідомила матір дитини, зазначає «Володимирмедіа».

За словами Олени, її півторарічну дочку Ірину викликають до суду у справі про борг за тепло. При цьому у будинку, про який йдеться, вже 25 років немає централізованого теплопостачання: раніше його забезпечувала котельня машинобудівного заводу. Проте і котельню, і завод давно закрили, а мешканці будинку встановили індивідуальне опалення. Тому боргу перед «Теплоенерго» немає і бути не могло.

Крім очевидних абсурдних тверджень, у повідомленні про відкриття справи також не вказано суми боргу, а копії позивної заяви ніхто не надавав.

Разом із тим, керівництво КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» заявило, що суд помилився лише у тому, що «відкрив провадження у справі не на ту особу».

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати
Показати ще

1,5-річного малюка викликають до суду, «Володимирмедіа»

Нагадаємо, ціни на газ зростуть вже в листопаді: на скільки збільшаться платіжки за комуналку в опалювальний сезон.

Також Знай.uа писав, що в Одесі включили опалення, але пощастило не усім.

Окрім того Знай.uа повідомляв як правильно передати показники лічильників.