У Львові зареєстрували петицію про заборону продажу шкідливих продуктів у школах, до яких належть сумнозвісні сухарики, чіпси, неякісний шоколад, жувальні гумки та ще ряд смачних, але шкідливих для підростаючого організму продуктів.

Наразі в школах України активно запроваджується збалансоване меню від шеф-кухаря Євгена Клопотенка

Відповідне звернення опублікували на сайті Єдиної системи електронних петицій.

"Щодня діти у школах неконтрольовано вживають шкідливу їжу. Майже в кожній шкільній їдальні у вільному продажі для всіх дітей є чіпси, снеки, вафлі, інші продукти з барвниками, емульгаторами та небезпечними добавками, які безжалісно нищать здоровя дітей", – йдеться у пояснювальній записці документу.

Діти полюбляють шкідливу їжу

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Автор петиції Андрій Волинець підкреслює, що відповідні рішення про заборону снеків уже ухвалили депутати міських рад Дніпра та Києва.

Зварнення зареєстрували 30 вересня цього року. Станом на сьогодні петиція зібрала понад 300 підписів. Для того, аби її розглянули на сесії Львівської міськради, потрібно мати 500 голосів.

Нагадаємо, манної каші не буде: у школах Франківська наминають обіди від Євгена Клопотенка

Як повідомляв раніше Знай.ua, суп з гарбуза та бурякові макарони: Євген Клопотенко нагодував маленьких вінничан, за вуха не відтягнеш

Також Знай.ua писав про те, що Євген Клопотенко у Франківську розвінчав міфи про шкільне харчування.