Президент України Володимир Зеленський представив нового голову Тернопільської ОДА.

Нового губернатора Тернопільської ОДА Зеленський представив на робочій нараді з питань розвитку спиртової галузі України.

Так, в п'ятницю 1 листопада президент України Володимир Зеленський представив нового голову Тернопільської ОДА Ігоря Сопеля. Також на сайті президента України вийшов спеціальний указ про призначення нового голови Тернопільської обласної державної адміністрації - Ігоря Сопеля.

"Призначити Сопеля Ігоря Михайловича головою Тернопільської обласної державної адміністрації", - йдеться у президентському указі №792/2019 від 31 жовтня.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що попереднім указом - №791 - Президент увільнив Івана Крисака від тимчасового виконання обов’язків голови Тернопільської обласної державної адміністрації.

Нагадаємо, Світовий банк та ЄБРР виділять Україні $300 млн: Гончарук повідомив про підписання угоди в Брюсселі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський заявив про економічний прорив України: "Зупинятися не збираємося".

Також портал Знай.uа писав, що нардеп від "Слуги народу" розплакалася на засіданні Верховної Ради: "Якесь знущання".