У Львові близько півсотні людей вийшли на акцію на захист тварин.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Протестивальники вимагали припинити діяльність проти хутрових фабрик та вбивства тварин.

"Хочемо донести людей, що шуба і все нищення хутра, це неймовірна жорстокість. Тим більше в час, коли у нас є майже все",- розповів львів’янин Роман Патерник.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Львів"яни прийшли на акцію з плакатами із надписом "хутро - це вбивство", "я не шуба". Учасники акції пройшли маршем від Оперного театру до Ратуші.

"В мене є собака. Я вже дуже давно підтримую такі акції. Я проти хутра. Не розумію, чому, заради одягу має хтось помирати. Не розумію, чому тварина має перетворюватись на товар",- розповіла учасниця акції Лілія.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що нічого милішого ви ще не бачили: крихітна панда підірвала мережу реакцією на сніг. Відео з твариною стало шалено популярним.

Як повідомляв портал "Знай.uа", завжди актуальні: приголомшливі сукні, в яких будь-яка дівчина буде виглядати королевою.

Також "Знай.uа" писав, про пір'я, вирізи, леопардовий принт та хутро: найяскравіші образи зірок на королівському весіллі.