Синоптики обіцяють у Львові погіршення видимості до 500 м з самого ранку. Тумани огорнуть місто і ввечері. Також рятувальники нагадують про дуже високу пожежну небезпеку.

У Львові можливі тумани.

25 жовтня погода у Львові проясниться тільки ввечері, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Опадів сьогодні не буде. Температура буде комфортною +7 +21 градусів.

Хороша погода протримається ще до вихідних, які обіцяють бути останніми теплими цієї осені.

Крім того, в цей день наші пращури спостерігали за зірками і гадали по них про погоду і врожай. Яскраві зорі обіцяли мороз; тьмяні - відлигу; сильне мерехтіння зірок синіми відтінками - сніг і зміну погоди; а якщо зірки палали - бути вітрам і сухому року.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Синоптики обіцяють останні теплі осінні дні.

Нагадаємо, що Олександр Гончарук відвідав Чернігівську область, де з новим керівником Митної служби Максимом Нефьодовим наробив чимало шуму.

Знай.uа писав, що проект автоматичної станції Lucy, яка за 12 років подорожі повинна відвідати шість троянських астероїдів і один "нормальний" в районі Юпітера, пройшов критичну перевірку.