На Львівщині згорьовані батьки вже понад добу намагаються розшукати своїх дітей, які не повернулись додому.

Як стало відомо, школярі перестали виходити на зв'язок від учора, 14 жовтня, з 14:00. Повідомлення про зникнення неповнолітніх надійшло до Новороздільського віділення поліції Львівської області, співробітники якого займаються розшуком двох зниклих дітей та закликають небайдужих громадян допомогти.

Як повідомили у правоохоронних органах, зникли двоє хлопчиків.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Протасевич Олександр Михайлович, 2010 року народженя. Є жителем міста Новий Розділ. Був одягнений в куртку камуфляжну зеленого кольору, джинси, кросівки темного кольору.
Бартніцкий Станіслав Андрійович, 2011 року народженя. Проживає також у місті Новий Розділ.Був одягнений у синю капішонку, темні спортивні штани, темні черевики.

Усіх мешканців району та області, хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження неповнолітніх дітей, просять телефонувати за номером 102.