У Львові виявили повішеним 25-річного чоловіка. Він залишив передсмертну записку, але її зміст не розголошується, повідомляють місцеві ЗМІ.

Зазначають, що загиблого виявила його дружина – чоловік скоїв самогубство на балконі. Поліція припускає, що мотивом для його вчинку стали сімейні негаразди.

Однак знайомі стверджують, що напередодні самогубства чоловік відвідав показ фільму "Джокер" в кінотеатрі ТРЦ Victoria Gardens.

Його товариш згадує, що ніщо не вказувало на намір хлопця вчинити самогубство, та припускає, що підштовхнути його міг похмурий та сумний фільм.

Нагадаємо, раніше поліція і армія США перебуватимуть у максимальній готовності на час показу фільму "Джокер".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", творці нового "Джокера" поцупили пісню у засудженого педофіла і він вимагає відшкодування.

Також "Знай.ua" писав, що Хоакін Фенікс заручився після трьох років стосунків з Руні Мара.