Сьогодні у Львові буде хмарно з тимчасовими проясненнями та короткочасними дощами. Тому, якщо ви раптом зібрались на день народження або просто на гостину, то найкращим подарунком в дощові дні стане якісна парасолька, яка точно не буде стояти в кутку цієї осені.

Вночі 30 вересня температура повітря становитиме 13 градусів. Вранці стовбчик термометра сягне відмітки у 16 градусів та місцями пройде невеликий дощ.

Вдень повітря прогріється до 20 градусів, але теплу осінню погоду можуть зіпсувати дощі, які неодмінно пройдуть сьогодні по вісй області.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Сьогодні протягом дня очікується сильний південно-хахідний вітер. Сила поривів складатиме до 9 метрів за секунду.

Сьогодні,30 вересня, велике православне свято: вшановують пам'ять чотирьох мучениць - Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

За старовинною традицією належало 30 вересня як слід поплакати про рідних і близьких, про свою сім'ю. Потім можна було братися за приготування пирогів і кренделів.

Народні прикмети 30 вересня.

Весь ранок 30 вересня похмуро - погода в найближчі дні буде гарною

Суха погода 30 вересня - зима наступить нескоро

Сонячно і тепло 30 вересня - за прикметами, можна вирушати на риболовлю і розраховувати на хороший улов

Журавлі відлітають у вирій - прикмета, що на свято Покрови чекай морозів

Якщо людина народилася 30 вересня, то його талісманом є цитрин.

Нагадаємо, що майже скрізь останній день вересня буде дощовим

Як повідомляв портал Знай.ua, в перших числах жовтня в Україну прийде невелике потепління, яке нагадає друге бабине літо.

Також Знай.ua писав про те, що погода у жовтні влаштує українцям справжні американські гірки