Похилий вік - не біда, а чудовий привід згадати молодість та відірватися на повну. Адже з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку, який відзначають 1 жовтня, львівським пенсіонерам влаштують справжнє свято.

Протягом тижня літні люди міста матимуть змогу розважитися на концертах, спортивних змаганнях та атракціях, які організовує Львівський міський територіальний центр.

1 жовтня у клубі "Малевич" пройде святковий захід "Завжди молоді". До участі залучені співаки, гумористи, танцюристи та аніматори, а запросили на дійство понад 150 людей похилого віку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"У програмі заходу — виступи фіналіста шоу "Голос країни" Назара Савка, народної музичної студії "Джерело", народного колективу естрадного танцю "Тайм-Аут", ансамблю народного танцю "Серпанок", хору Львівського міського територіального центру "Львівська дефіляда". А ще для усіх присутніх учасники аматорської театральної студії Львівського терцентру підготували кілька гумористичних мініатюр. Відбудеться навіть танцювальний флешмоб." - повідомляють організатори.

3 жовтня бабусі і дідусі Львова зможуть оцінити модні новинки у рамках пізнавально-інформативного заходу "Бабусина скриня". На захід запросили дизайнера жіночих та чоловічих прикрас, етнографа, галериста, колекціонера стародавнього українського одягу зі всієї України Роксоляну Шимчук, яка розповість про етнічні особливості національного одягу України.

На львівських пенсіонерів також чекає турнір з боулінгу та заняття з аква-аеробіки "Старіти? Немає часу!"

Львівський Національний Академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької представить гостям оперу "Запорожець за Дунаєм". Також львів'яни зможуть у рамках екскурсійної мандрівки відвідати Золочівський та Свіржський замки.

Нагадаємо, що у Вінниці пройшов фестиваль в підтримку хворих на діабет

Як повідомляв портал Знай.ua, цього року гості фестивалю зможуть оцінити на великому екрані культову класику голлівудського кіно

Також Знай.ua писав про те, що про Івано-Франківськ скоро знатиме вся Америка