21 вересня у Львові прогримів концерт харизматичної і, безумовно, талановитої співачки Ольги Полякової. Містяни та гості зустрічали "Королеву ночі" на "Арені Львів". Співачка стала першою в Україні артисткою, яка зібрала аншлаг на стадіоні.

Львів'яни змогли сповна насолодитися і красою талановитої жінки, і невимовною атмосферою, яка панувала протягом усього концерту.

Експерти також оцінили шоу Полякової як оригінальне, сповнене місцевого колориту , насичене ефектами та високими технологіями. Вони співвіднесли концерт співачки із рівнем західних виконавців.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також шанувальники відзначили високу харизму Олі та неповторні образи, які вона втілила під час свого виступу перед львів'янами.

Фанати змогли насолодитися відомими піснями, які вже стали справжніми хітами для українських слухачів.

26 жовтня Оля Полякова продемонструє киянам своє грандіозне шоу. А 20 листопада концертом у Мінську співачка відкриє міжнародну частина туру "Королева Ночі". В наступному році шоу артистки побачать шанувальники у США і Канаді.

Нагадаємо, що грандіозний концерт у Львові став найчисленнішим в рамках всеукраїнського туру співачки

Як повідомляв портал Знай.ua, відомі артисти Оля Полякова та Dzidzio знімуться у новій українській комедії "Зірки за обміном".

Також Знай.ua писав про те, що Тіна Кароль поділилася дуже незвичайним кадром, позуючи на шоу "Танці з зірками"