Львів'яни, як завжди, сидять без води, а "ЛЬвівводоканал" ніяк не завершить ремонтні роботи. У місті вже склалась щотижнева закономірність відключіти мешканцям водопостачання та проводити безкінечні ремонти на водних мережах міста.

Ось і сьогодні, 18 вересня, мешканці деяких вулиць Львова не побачать води з-під кранів та будуть змушені бігти до найближчої крамниці, аби мати змогу приготувати обід.

Наразі ремонтні роботи проводять по вулиці Некрасова 35а, але відрізані від водопостачання будуть аж чотири вулиці. Таку новину повідомили на Гарячій лінії міста.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Без водопостачання з 10:00 перебувають усі будинки на вулицях:

  • Мечникова
  • Некрасова
  • Пекарська
  • Шімзерів.

Також без водопостачання є будинки на прилеглих вулицях. Відновити подачу води обіцяють до 12:00.

Нагадаємо, що ситуація пояснюється тим, що будуть проводитись роботи по заміні ряду засувок

Як повідомляв портал Знай.ua, місцеві жителі опублікували світлини, на яких видно, як вода залила проїжджу частину однієї з вулиць Львова.

Також Знай.ua писав про те, що у Запоріжжі знову відключать воду, коли і на скільки.