Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Володимир Зеленський нагородив двох професіоналів вугільної промисловості зі Львова. Про це було підписано відповідний указ та повідомленоу офіційному представництві президента України.

За вагомий особистий внесок у зміцнення енергетичного потенціалу держави, забезпечення сталої роботи вугільної промисловості, високий професіоналізм указом Президента України №624/2019 "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня шахтаря" нагороджені:

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще
  • Бециль Андрій Ярославович, головний інженер відокремленого підрозділу "Шахта "Межирічанська" державного підприємства "Львіввугілля", Львівська область - орденом "За заслуги" III ступеня.
  • Яремчук Володимир Ігорович - електрослюсар підземному відокремленого підрозділу "Шахта "Великомостівська" державного підприємства "Львіввугілля", Львівська область - "Заслужений гірник України”.

Львів'яни та міська рада можуть пишатися своїми співвітчизниками, які проявили себе сумлінними працівниками та отримали нагороди, що стануть тепер справжнім приводом для гордості.

Нагадаємо, що за час дії формули "Роттердам +" більш ніж удвічі збільшилися зарплати шахтарів.

Як повідомляв портал Знай.ua, сьогодні тимчасово окупованому українському місту Донецьк виповнилося 150 років.

Також Знай.ua писав про те, що Володимир Зеленський зазначив, що сьогодні перед шахтарями постають нові виклики