Репетирорка з Мукачева на Закарпатті Ганна Федосеєва склала ЗНО з хімії та біології на 200 балів, аби довести учням, що скласти ЗНО на найвищий бал — просто і можливо.

Про це повідомляє портал "Укрінформ".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Мене здивувало, коли після публікації результатів ЗНО я дізналася, що одною з 4-х двохсотбальників, що складали ЗНО цьогоріч, стала мешканка Мукачева Ганна Федосєєва, за фахом — вчителька інформатики, хімії та права, доцент Донецького університету, в минулому — мешканка Макіївки Донецької області", - розповіла директор департаменту освіти і науки Закарпатської ОДА Ганна Сопкова.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відомо, що Ганну Федосеєву нагородили пам'ятною відзнакою "Мудра сова".

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"У моєму житті було безліч іспитів, а от ЗНО ніколи складати не доводилось, і всі мої розповіді учням були не про власний досвід. Тож цього року я вирішила це виправити і скласти ЗНО особисто, побачити усі моменти організації, проведення іспиту і довести, що в складанні ЗНО на 200 балів нема нічого надскладного і недосяжного" - сказала Федосеєва.

Нагадаємо, що на Львівщині нагородили випускників, які склали ЗНО за максимальною шкалою.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Міністерство освіти і науки України цього року змінило терміни проведення творчих конкурсів для вступу на бакалавра та молодшого спеціаліста на основі повної загальної середньої освіти.

Також портал "Знай.uа" писав, що український центр оцінювання якості освіти оприлюднив результати та визначив прохідний поріг для ЗНО з української мови та літератури, математики і фізики.