24 серпня, у Львові, на День Незалежності обіцяють хмарну погоду.

Про це повідомляє погодний сайт "Sinoptik.ua"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За прогнозами синоптиків, у цей день опадів не буде. Температура повітря збільшиться до 25 градусів тепла.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"До вечора хмари, що панували в небі у Львові весь день, заберуться геть. Без опадів", — вказано у прогнозі.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У цей день вшановується пам'ять святого Евпла. З давніх часів до нас дійшло таке спостереження: якщо вранці пішов дощ, значить вдень буде хороша погода.

Нагадаємо, що за прогнозом синоптиків, вересень буде відносно теплим, похолодає ближче до початку опалювального сезону - в п'ятнадцятих числах жовтня.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у зв'язку з різким підвищенням температури по області Дніпровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає про дуже високу ймовірність виникнення пожеж.

Також портал "Знай.uа" писав, що підвищення рівня Світового океану не пройде безслідно для людей та інших живих організмів на планеті.