У мережі користувачі звернулись до влади та небайдужих із закликом зупинити азартні ігри.

Про це повідомляють на каналі "Сенс життя" в YouTube.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто підкреслити, що активісти прийшли на похорон 29-річного Дмитра, котрий повісився через азартні ігри. Там вони записали звернення із вимогою припинити діяльність компаній, які видають швидкі кредити.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто нагадати, що вівторок зранку, 13 серпня, у селі Мшана Городоцького району Львівської області повісився 29-річний місцевий мешканець Дмитро. Чоловік працював кочегаром у школі, там і повісився. Його тіло знайшли працівники школи, а біля нього записку: "Моя петля – мої кредити".

Нагадаємо, що у Новограді-Волинському Житомирської області пенсіонер підпалив свій будинок і застрелився на очах у десятків сусідів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", у Тернополі на проспекті Степана Бандери 51-річний чоловік викинувся з вікна 6-го поверху багатоповерхівки і розбився насмерть. Причиною самогубства стали доларові борги перед банком.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Дніпрі стало відомо про шокуючу причину смерті 92-річного пенсіонера.