У Залізничному районі Львова легковик збив дитину-велосипедиста, повідомляє портал “Politeka” з посиланням на Департамент з питань громадського захисту Львівської ОДА.

Як повідомляється, легковик ВАЗ- 21063 збив дитину-велосипедиста 2007 року народження, коли повертав у двір. В наслідок аварії хлопчик отримав відкриту черепно-мозкову травму та в даний момент знаходиться у реанімації.

ДТП
ДТП

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадуємо, що в середу у Дніпрі троє чоловіків напідпитку намагались вкрасти сміттєвий бак та здати його на металобрухт.

Як повідомляв Знай.ua , ДТП під Миколаєвом обірвала життя батька і двох діток: мати не може прийти в себе від горя.

Також Знай.ua писав, що під Тернополем водій позашляховика поховав бригаду Укренерго, діти залишилися без батька.