Сьогодні, 16 серпня, у Львові та області очікується прохолодна хмарна погода без істотних опадів, інформує Гідрометцентр України.

Температура повітря вдень становитиме від 21 до 23 градусів тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 10-12 градусів вище нуля. Вітер — північно-західний, 5-10 метрів за секунду.

Нагадуємо, що сьогодні майже на всій території України очікується прохолодна хмарна погода без істотних опадів. Лише у Київський, Чернігівській, Запорізькій, Донецькій областях та у Криму синоптики прогнозують дощі, можливо — з грозами.

Раніше портал “Знай.ua” повідомляв про те, що сьогодні гривню трохи послабили: її офіційний курс на 16 серпня становить 25,32 гривні за долар.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також “Знай.ua” розповідав про те, що сьогодні православні християни шанують святого Антонія Римлянина, Новгородського чудотворця.