На "Гарячу лінію міста Львова" надійшла скарга від місцевої жительки про неналежне зберігання відходів з місцевого магазину.

Як повідомила львів'янка Ніна Байко-Сологуб, на вулиці Стрийській біля майданчику для сміття знаходяться викинуті ящики з гнилими фруктами. Запах цих відходів розноситься довкола і приманює різних комах, особливо мух.

Невдоволення викликає те, що сміттєві контейнери знаходяться поряд із житловими багатоповерхівками і дитячим майданчиком.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Свої емоції небайдужа містянка виклала у соцмережі у вигляді обурливих фотографій та коментару до них: "Виносила сміття, жахнулася чотири ящики гнилих абрикосів стоять біля контейнерів із сміттям де вже рояться мухи. Контейнери стоять в подвір‘ї 94-96 будинків по вул. Стрийській, правдоподібно, що ящики з магазину, «Близенько» по вул. Лазаренка, 1".

Нагадаємо, що діряві простирадла та неприбрані туалети в плацкартних вагонах Укрзалізниці змушують червоніти Кравцова.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у Гідропарку Києва в суботу, 20 липня, в 11:00 проведуть велике прибирання.

Раніше портал Знай.ua писав, що на напівзруйнованих дитмайданчиках калічаться діти, а водії ламають автівки на розбитих дорогах