Через моторошну ДТП, яка сталася на трасі Київ-Чоп рух автомобілів тимчасово паралізований.

Про це інформує politeka.

Нагадаємо, що жахлива аварія відбулася неподалік Львова біля Раковця. В результаті ДТП двигун одного із автомобілів пролетів на 50 метрів вперед.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Очевидці пригадують, що на місці працювали три карети швидкої допомоги. Зараз усі деталі встановлюють правоохоронні органи.

Також портал повідомляв про те, що в неділю, 1 липня, о 9 вечора на Софійській площі пройде концерт, в зв'язку з чим рух транспорту тимчасово обмежено. Про це йдеться в повідомленні прес-центру Київської міської державної адміністрації.

Мы также писали о том, что 13 июня работники "Киевводоканала" отключили от канализационной системы квартиру мужчины, накопившего серьезную коммунальную задолженность.

Також портал "Знай.ua" , ранее информационный портал "Знай.ua" писал о том, что в Киеве из-за очередных ремонтных работ снова отключат воду. В сети опубликовали список улиц, жители которых стали "счастливчиками" в этот раз.