«Саджайте квіти, а не людей» - такий заклик з'явився на сторінці заходу у Facebook. Сьогодні, 19 липня, львів'яни зберуться на акцію підтримки політв'язня Олега Сенцова у Львові в Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького.

Починаючи з 17:00 до 20:00 усі небайдужі висаджуватимуть квіти у парку, підтримуючи так Олега Сенцова та інших бранців Кремля, яких є понад 100 без урахування 24-х полонених моряків. Тож усіх небайдужих львів’ян запрошують долучитись до дійства, що її навесні започаткувала акторка Римма Зюбіна.

Варто зазначити, що 13 липня режисерові та активісту Олегу Сенцову виповнилось 43 роки. І вже 6-й рік поспіль свій день народження він змушений святкувати у в’язниці, адже він засуджений до 20 років за сфабрикованою справою та перебуває в колонії суворого режиму в місті Лабитнангі в Заполяр'ї.

Нагадаємо, посольство США в Україні висловило підтримку щодо питання українських полонених у Росії.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, родичі політв'язнів терміново звернулися до Зеленського.

Також Знай.ua писав, що українці вийшли на вулиці на підтримку Сенцова.