У зв'язку з нещодавними масовими отруєннями у Львові розпочали масово перевіряти ресторани та кафе. Про це повідомляють в обласній Держпродспоживслужбі.

Цифри вражають. Упродовж першого півріччя в регіоні зафіксовано 8 спалахів гострих кишкових інфекцій. Серед 152 постраждалих, 51 дитина. За такий самий період минулого року зафіксували 11 спалахів, втім постраждалих було менше - 73 особи, з них 44 дитини. Спершу перевірятимуть заклади громадського харчування, які мають велику кількість посадових місць.

Нагадаємо, що у Харкові кандидат в нардепи від партії “Відродження” Олександр Ткаченко відповість за плагіат.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко і Гройману показали, куди відправити дітей на літо.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі відбулося незвичайне пограбування, чоловік поцупив з кіоску з шаурмою овочі прихопивши з собою й гроші.