Президент України Володимир Зеленський нещодавно зустрівся з мером Львова Андрієм Садовим у рамках робочого візиту та прогулявся вулицями міста.

Про це повідомляє портал "Диалог.uа"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідні фотографії президент України опублікував на своїй сторінці в соцмережі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Хоч і недовго, але чудово прогулялися містом Лева. Спасибі, львів'яни!" - підписав фотографію Володимир Зеленський.

Варто зауважити, що серед інших кадрів яскраво виділяється селфі в компанії Андрія Богдана та Дарта Вейдера.

Також на фотографії показана зустріч з мером Львова Андрієм Садовим.

Нагадаємо, що президент України здійснив робочу поїздку в Закарпаття, зокрема побував у прикордонному підрозділі. Сам Володимир теж не упустив можливості поділитися приємними моментами на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в мережі з'явилося повідомлення про те, що чинний президент України Володимир Зеленський їде до міста Краматорськ Донецької області.

Також портал "Знай.uа" писав, що президент України Володимир Зеленський поділився з українцями у Facebook кадрами і подробицями робочого візиту до Канади.