День конституції України 2019 відзначатимуть 28 червня. Читайте повну афішу святкових заходів у Львові на це свято.

Хто не любить свята? А якщо це ще і додатковий вихідний день у Львові – то це просто прекрасна можливість добре провести час. Щорічно, з 1996 року, українці святкують велике для нашої країни свято - День Конституції.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Коли буде День конституції України 2019

Адже саме в цей рік, 28 червня, через нескінченні місяці суперечок і дебатів, був нарешті ухвалений Основний закон. Це свято є офіційним вихідним по всій країні, а значить ви можете заздалегідь продумати всю програму дозвілля, щоб відмінно відсвяткувати цей день.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

28 червня, льві'яни долучаться до святкування 22-ї річниці з нагоди прийняття Конституції України. Щороку у Львоіві розпочинаються урочисті заходи покладання квітів до пам’ятника В'ячеславу Чорноволу звідки колона традиційно рушає центром міста до пам’ятника Тарасові Шевченку.

Львів як завжди багатий на сюрпризи. Так, 28 червня 2019 року українці будуть в ступорі куди ж піти. Ажде місць, хоч відбавляй. Пропонуємо вам афішу найяскравіших подій, які заплановані для святкування Дня Конституції. Головна фішка святкування в тому, що ваш гаманець буде у повній безпеці. Ажде усі концерти і фестивалі абсолютно безкоштовні.

Афіша заходів у Львові на День конституції України

Сімейний фестиваль з нагоди Дня Конституції

Дитячі квести, художній пленер, виступи музичних розважальних гуртів, шаховий турнір, битва фарбами холлі - усіх охочих запрошують на святковий фестиваль. Він відбудеться у Стрийському парку. Не роздумуйте, бо за таке задоволення не потрібно платити.

Де: Стрийський парк

Коли: 28 червня о 14:00

Скільки: вхід вільний

Концерт Amit Friedman Quarte

Саксофоніст і композитор Аміт Фрідман – один із провідних музикантів на ізраїльській джазовій сцені. Його музика заснована на джазових традиціях, але просякнута елементами близькосхідних ритмів. Яскраві композиції поєднують вишуканість і простоту. Аміт Фрідман записав 3 альбоми: Sunrise, Long Way To Go’, Unconditional love’. Також музикант працює педагогом і популяризує джаз серед молоді.

Де: площа Ринок

Коли: 28 червня 15:00

Скільки: вхід вільний

Гурт ТНМК

Спеціально до Leopolis Jazz Fest у Львові виступить гурт Танок на майдані Конґо готує ексклюзивне шоу "Jazzy DeLuxe". Програму "Jazzy" було започатковано далекого 2003 року, коли Танок на майдані Конґо та джаз-бенд Схід-Side зіграли спільний концерт в легендарному київському клубі "44", виконавши спеціальні версії пісень ТНМК.

Де: площа Ринок

Коли: 28 червня 17:00

Скільки: вхід вільний

ONUKA

Центр Львова, ONUKA та безкоштовний концерт - що ще може бути кращим? Музиканти виступлять на День Конституції України у межах Leopolis Jazz Fest. Вони виконають, як нові композиції, так і добре знані хіти. Беріть друзів - та гайда відриватися під улюблені пісні!

Де: площа Ринок

Коли: 28 червня 17:00

Скільки: вхід вільний

Пізніше після концертів планується святковий салют. Він пролунає близько 22:00, коли на вулиці вже помітно стемніє. Отже, всіх місцян, туристів та просто охочих ласкаво запрошуємо на урочисту подію. Святкова частина обіцяє бути насичаною та драйвовою.

Нагадаємо, що скільки вихідних буде у червні: повний список "райських деньків" відпочинку

Раніше портал "Знай.ua" писав, що День Конституції 2018: коли і скільки святкуватимуть українці

Також портал "Знай.ua" інформував, що ви все життя святкували Масляну неправильно: відьма розповіла, коли треба відзначати і як це робити