23 червня близько 18.30 на повороті в селі Кізя Бродівського району сталася кривава ДТП.

Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Повідомляється, що аварія сталась через зіткнення автомобіля ВАЗ-2106 та мопеда "Вайпер", якими керували мешканці одного з сіл району віком відповідно 21 та 16 років.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Від отриманих травм водій мопеда загинув ще до приїзду швидкої допомоги. А двоє його тринадцятирічних пасажирів-односельчан були госпіталізовані. Відомо, що від кількості травм він теж помер.

Окрім того, тілесні ушкодження отримали четверо з п’яти пасажирів "Жигулів" - усі мешканці Бродівського району віком від 17 до 25 років.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, що на Золочівщині сталася жахлива ДТП, зіткнулися два автомобілі. Є жертви.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у четвер, 20 червня, навпроти заправки WOG на Набережної Заводської у Дніпропетровську зіткнулися Suzuki і Opel.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі сталася ДТП, зіткнулися вантажний автомобіль TATA та мотоцикл.