Президент України Володимир Зеленський запропонував мешканцям Львівщини вибрати з трьох кандидатів майбутнього главу обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє портал "Народна правда"

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"День добрий, Львівщина! Звертаюся до вас за допомогою. Зараз є три претенденти на посаду голови Львівської ОДА. Хочу дізнатися вашу думку про ці панів. Що ви знаєте або чули про їх репутації, менеджерських і моральних якостях? Та й взагалі – хто вам більше подобається?", – написав президент на своїй сторінці в соцмережі.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На посаду голови Львівської ОДА президент запропонував три кандидатури:

  • Денис Шмигаль, 43 роки, кандидат економічних наук. Директор ДТЕК Бурштинська ТЕС, заступник генерального директора ПАТ “ДТЕК Західенерго”;
  • Максим Козицький, 38 років, директор компанії “Еко-Оптіма”, лауреат премії “Людина року” в номінації “Підприємець року”;
  • Маркіян Мальський, 35 років, адвокат, кандидат юридичних наук, голова західноукраїнської філії юридичної компанії Arzinger, автор трьох книг, понад 100 наукових і 300 публіцистичних статей.

"Що думаєте?", – запитав президент на своїй сторінці.

Нагадаємо, що всього за місяць каденції, команда на чолі з Президентом України Володимиром Зеленським добилася зниження ціни на газ відразу на 7%.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", президент України Володимир Зеленський хоче змінити прийнятий раніше закон про українську мову.

Також портал "Знай.ua" писав, що президент України Володимир Зеленський призначив керівником Державної прикордонної служби Сергія Дейнеко.