Список самих яскравих подій цих вихідних у Львові.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сезон атракціонів у Парку культури

Новий сезон атракціонів у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького!Його відкриття відбудеться 7 червня. Початок - об 11.00.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До Ваших послуг атракціони для дітей і дорослих, містечко Пригод, лінії перешкод, дитячі ігрові майданчики та єдине у місті колесо огляду!

"Щовихідних та у святкові дні приходьте відпочивати і розважатися разом з вашими дітлахами до Парку", - запрошують організатори.

Квитки можна придбати у касах або через Інтерент (QR код).

Графік роботи залишається незмінним - з 11.00 до 20.00 год.

Вихідні дні - понеділок та вівторок.

До слова, цьогоріч атракціон "Сюрприз" вже не працюватиме.

DiabetFest

8 червня 2019 у Львові відбудеться масштабна освітньо-розважальна зустріч для людей з цукровим діабетом і їх близьких - DiabetFest 2019 LVIV.

DiabetFest - унікальний проект! Події такого формату і масштабу в Україні ще не було. Фестиваль вже набув статусу міжнародного, оскільки взяти участь приїжджають люди не лише з різних міст України, а й з Литви, Молдови та Білорусі.

Учасників фестивалю чекає насичена програма: виступи провідних ендокринологів країни, зіркових дієтологів, психологів, популярних діабет-блогерів, навчальні майстер-класи, розіграші діа-подарунків і ще багато яскравого і цікавого!

Свято морозива

ТМ "Рудь" запрошує усіх на Свято морозива. Воно пройде у Шевченківському гаю 9 червня. Початок - о 13.00.

У програмі Свята морозива:

- веселі конкурси;

- цікаві розваги;

- майстер-класи;

- море морозива.

На Фестиваль морозива закликають приходити великими сім'ями. За словами організаторами, ніхто не буде сумувати.

"Чекаємо на Святі Морозива тебе і всю твою родину! Приходьте, купуйте прямо тут найсмачніше морозиво, отримуйте квитки на розваги - й поринайте у фантастичні веселощі", - додають вони.

Нагадаємо, що куди піти безкоштовно цього тижня у Львові: головні події, які не можна пропустити

Раніше портал "Знай.ua" писав, що у Львові розпочався щорічний фестиваль йоги просто неба: що потрібно знати, щоб не пропустити

Також портал "Знай.ua" інформував, що дешево і смачно: топ кращих ресторанів Львова, в яких ви ще точно не були