6 червня 2019 року у Львові відбудеться зустріч з учасниками фестивалю "Червона рута" різних років.

Про це повідомляють у прес-службі організаторів.

Відомо, що "Червона рута" – це найбільший і найдавніший україномовний Всеукраїнський фестиваль, який протягом 30 років своєї діяльності сформував українську сучасну національну масову музику, має загальнодержавний масштаб і виконує місію виховання патріотичної свідомості у всіх регіонах України.

Участь у заходах фестивалю є безкоштовною, а вхід - вільний.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

З 17 по 22 вересня 2019 року в Чернівцях пройдуть фінальні змагання та гала-концерт ювілейного Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики "Червона рута 2019 Захід", які проводяться за планом роботи Міністерства культури України.

Цей фестиваль проводять для того, щоб залучити українську молодь до формування патріотичної свідомості засобами української масової музики, а також відкрити нові імена і вивести їх на велику сцену.

Нагадаємо, що у Львові стартував 22-денний фестиваль Lviv Yoga Day, в рамках якого всі бажаючі можуть зайнятися йогою безкоштовно.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві пройшов барвистий забіг Kyiv Color Run. Ведучими фестивалю фарб були Анатоліч Анатоліч та Олександр Педан.

Також портал "Знай.uа" писав, що 2 червня, у Львові в рамках VIII Міжнародного фестивалю старовинних автомобілів " Leopolis Grand Prix 2019 стартував заїзд по трасі "Львівський трикутник".