У Львові перейменували чотири школи. Відповідну ухвалу депутати прийняли 6 червня під час пленарного засідання Львівської міської ради.

Про це повідомляє портал "Твоє місто"

Стало відомо, що назви змінили чотири школи у Львові, такі як: середня загальноосвітня школа I-III ступенів №6 стала ліцеєм №6 Львівської міської ради, середня загальноосвітня школа №10 імені Святої Марії Магдалени – ліцеєм №10 імені Святої Марії Магдалени, середня загальноосвітня школа I-III ступенів №17 – ліцеєм № 17 і загальноосвітня школа I-III ступенів №24 імені Конопницької стала ліцеєм №24 імені Конопницької.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також варто підкреслити, що після того, як у новій редакції запрацював Закон України "Про освіту", здобути середню освіту можна у трьох типах закладів: початковій школі, гімназії, ліцеї, а також у закладах спеціалізованої освіти (науковий ліцей-інтернат).

Нагадаємо, що Кіровоградську область збираються перейменувати на Кропивницьку, а Дніпропетровську – на Січеславську.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Київська міська рада погодила ряд перейменувань вулиць Києва. Приміром, вулиця Виборзька буде перейменована на вул Олекси Тихого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Київська міська рада перейменувала вулицю Івана Кудрі на честь сенатора Джона Маккейна.