Во Львове водитель под действием наркотических средств протянул патрульного около ста метров, зажав его руку окном.

Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

В субботу к львовским правоохранителям обратились оперативники и сообщили, что вскоре возле них появиться автомобиль Renault Megane, в котором находится человек в розыске. Инспекторы заметили указанный автомобиль и остановили мужчину.

По словам правоохранителей он заметно нервничал. Чтобы дать патрульным ознакомиться с документами он приоткрыл окно, но успел патрульный только протянуть руку, как тот зажал его и поехал. Правоохранители пытались остановить мужчину, но он протащил полицейского около 100 метров.

Скриншот


24-летнего львовянина задержали. Он имел признаки наркотического опьянения. Его пассажирка, 34-летняя львовянка, оказалась в розыске за кражу. У нее обнаружили 10 граммов метадона.

На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу и скорую помощь для полицейского. Стоит отметить, что мужчина отказался от проверки на состояние наркотического опьянения.

Теперь ему грозит ответственность по ч.2 ст.342 (Сопротивление работнику правоохранительного органа во время выполнения им служебных обязанностей) УК, а также за ч.2 ст.345 (Умышленное причинение работнику правоохранительного органа телесных повреждений в связи с выполнением этим работником служебных обязанностей) УК.

Водію загрожує кримінал

Близько 100 метрів порушник протягнув патрульного затиснувши його руку вікном – тепер водієві загрожує кримінал Вчора близько 14-ї години, на вулиці Повітряній до патрульних звернулися оперативні працівники Управління протидії наркозлочинності (далі УПН) і повідомили, що цією вулицею невдовзі буде їхати автомобіль Renault Megane, в якому може перебувати особа у розшуку. Також, з їхніх слів, в салоні, ймовірно, є наркотичні засоби. Через деякий час інспектори помітили цей автомобіль і зупинили його на вулиці Ганкевича. Номерні знаки ледь проглядалися, тому поліцейські попросили водія вийти та усунути порушення. Чоловік помітно нервував. Він лише трохи відчинив вікно і почав давати для ознайомлення документи. Раптом, невідомий різко підняв скло і затиснув руку патрульному та рушив. Напарник та працівники УПН намагалися зупинити транспортний засіб. Протягнувши поліцейського близько 100 метрів, автомобіль зупинився. 24-річного львів‘янина затримали. Він мав ознаки наркотичного сп‘яніння. Його пасажирка, 34-річна львів‘янка, і справді виявилася у розшуку Залізничним відділом поліції за ч.2 ст.185 (Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб) ККУ. У неї виявили речовину, ймовірно наркотичного походження. За попередньою інформацією, це 10 грамів метадону. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та швидку допомогу для поліцейського. Водій відмовився від перевірки на стан наркотичного сп‘яніння. На нього винесли постанову за ч.6 ст.121(Забруднений номерний знак, що не дозволяє чітко визначити його з відстані двадцяти метрів) КУпАП та за ч.1 ст.130(Керування в нетверезому стані) КУпАП. Чоловіка затримали за ст. 208(Затримання уповноваженою службовою особою) КПКУ та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Тепер йому загрожує відповідальність за ч.2 ст.342 (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов‘язків) ККУ, а також за ч.2 ст.345 (Умисне заподіянні працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень у зв‘язку з виконанням цим працівником службових обов‘язків) ККУ. #патрульнаполіція #Lvivpolice

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Zondag 9 februari 2020

Популярные статьи сейчас
Кто заслужил пенсию почти 10 000 грн: новая формула ПФУ наполнит ваш карман деньгами Нужно успеть: украинцам, с квитанциями за свет на руках, назвали важное условие Обязали передать списки: ТЦК усиливает "охоту" на уклонистов Украинцам выплатят по 10 800 гривен на человека: кто получит новую помощь
Показать еще

Обязательно подпишись на наш канал в Viber, чтобы не пропустить самое интересное

Напомним, мост "устал" и обрушился на людей посреди дня: за жизнь выживших борются врачи

Как сообщал ранее Знай.ua потолок обвалился на детей, школа в панике: жуткое ЧП в Харькове попала на камеру

Также Знай.ua писал о том, что остались в разрушенном общежитии: Филатов осчастливит пострадавших студентов двумя стипендиями