В 2015 році українці втратили легендарного музиканта Кузьму Скрябіна. Жахлива аварія забрала його життя. Але по сьогоднішній день про нього згадують з неймовірною теплотою, як шанувальники, так і зіркові колеги.

Рідна мати Андрія Кузьменка пережила втрату дуже важко і не раз говорила, що аварія не була випадковістю. Про це вона нагадала і Славі Дьоміну в інтерв'ю, у день, коли він мав відзначати 54-річчя.

Демін та мама Кузьми, скріншот з відео
Демін та мама Кузьми, скріншот з відео

Ольга Михайлівна згадала жахливі події того дня, коли Кузьма дорогою додому з концерту у Кривому Розі розбився на позашляховику, в'їхавши в молоковоз на зустрічці через слизьку трасу. Жінка впевнена, аварія сталася не випадково, адже його машина Toyota Sequoia була дуже надійною.

Як відомо, після ДТП порушили кримінальну справу і мама Скрябіна заявила, що з його машиною щось зробили, від чого вона стала некерованою. Андрій намагався уникнути зіткнення, але гальма не працювали.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Кузьма Скрябін, скрін
Кузьма Скрябін, скрін

"Там дорога на чотири машини, навіть кювета немає. Але щоб так скомбінувати... Це неможливо. Андрія підготували, його машина була некерована", - стверджує Ольга Михайлівна.

Також жінка розповіла, що саме цистерна, яка впала з молоковоза, вбила Кузьму. Але вона впевнена, що той водій, з яким зіткнувся її син, ні в чому не винен.

"Не було на кого показати пальцем, хто зробив", - заявила мама музиканта.

Раніше ми писали про те, що ROXOLANA презентувала свою версію пісні Скрябіна "Люди як кораблі": для зйомки кліпу покликала переселенців

Як повідомляв Знай.ua, Кузьма Скрябін написав найважливіший хіт для Дзідзьо, а Jerry Heil "порадувала" Злату Огнєвіч: жест доброї волі

Також портал Знай.ua писав, що росіяни взялися за пісні Скрябіна, Соловей та "Океан Ельзи", кров з вух не зупинити: "Вет кікалін" та "Спісі без сома"