Відома співачка та заслужена артистка України Наталка Карпа радує шанувальників не лише на сцені, а й у соцмережі Instagram. Зірка часто розповідає шанувальникам про особисте та творче життя, посвячуючи їх у цікаві подробиці.

Наталка Карпа випустила нову пісню вперше з початку вторгнення росії, але, як зізналася, написана вона була ще 22 лютого і вже тоді була готова до релізу, проте співачка вирішила почекати. Тоді насамперед вона хотіла допомогти рідній країні, а зараз слова цієї пісні набули зовсім іншого сенсу.

Наталка Карпа, фото з Instagram
Наталка Карпа, фото з Instagram

Трек називається "Жінка, що тобі чекає". Автором став композитор Влад Дарвін, який писав пісні для Ані Лорак, Тіни Кароль, Alyosha, Могилевської та інших зірок.

Артистка повідомила, що тема, яка висвітлюється у пісні, їй дуже близька, адже її чоловік є військовим і зараз відважно бореться з окупантами. А ще вона кілька років спілкувалася із дружинами бійців, які вразили її своїми історіями.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Я плакала від їх історій, як вони проводжали чоловіків на фронт, про ці повідомлення, які чекаєш перед сном, бо заснути неможливо від тривоги, і як радієш короткому: "Живий, все добре"; про те, як дітей заспокоювали, а самі не знаходили собі місця вдома, про ті короткі, але щасливі зустрічі під час ротацій і знову сльози прощання… А зараз з цим зіткнулись сотні тисяч українських сімей", - поділилася Наталка.

Також зірка повідомила, що після 20 серпня вона вирушає у тур до Дня Незалежності України у США, щоб зібрати гроші для протезування та реабілітації поранених бійців.

Раніше ми писали про те, що Наталка Карпа "звітувала" за свої концерти, все зароблене пожертвує українцям: "Знаю, що це крапля в морі, але..."

Як повідомляв Знай.ua, Наталці Карпі довелося звертатися до польського шпиталю через хворобу доньки: "Десяток аналізів, крапельниці..."

Також портал Знай.ua писав, що Наталка Карпа розкрила простий алгоритм дій, який принесе перемогу Україні: "Має користуватися кожен"