Нещодавно голлівудська актриса Анджеліна Джолі відвідала Україну, де поспілкувалася, в тому числі, і з дітьми українських біженців.

Знаменитість дуже тепло до них поставилася і було видно, як тепліє на її душі від виду малюків, але зараз Анджеліна починає поступове прощання зі своїми дітьми.

Анджеліна Джолі з біженцями
Анджеліна Джолі з біженцями

47-річна акторка відвезла свою 17-річну доньку Захару до коледжу Спелмана у четвер.

Зірка "Малефісенти" була одягнена у повністю чорне вбрання у день переїзду на фотографіях, опублікованих в Instagram віце-президентом школи у справах студентів Деррілом Холломаном.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Підліток зі свого боку поєднала зелений топ із джинсами. Вона одягла чорну маску, позуючи для фото у своїй новій спальні.

Коли її запитали, що вона думає про важливий момент, Джолі зізналася: "Я розплачусь, якщо говоритиму про сьогоднішній день. Я ще не почала плакати, тож... сподіваюся, я зможу стриматися".

Вона додала, що почувала себе "так схвильованою" тим, що стала матір'ю учениці Спелмана.

Власниця "Оскара" розповіла про плани своєї старшої доньки у коледжі на початку цього місяця, коли вони відвідали захід у Лос-Анджелесі для школи в Атланті.

"Вітаю всіх нових студентів, які починають цього року, - підписала Джолі фото в Instagram від 1 серпня. - Дуже особливе місце і честь мати члена сім'ї, як нову дівчину Spelman".

Колишній чоловік Джолі, Бред Пітт, пізніше того ж тижня розповів про плани Захари в коледжі, сказавши, що він пишається своєю розумною донькою.

Анджеліна Джолі та Захара, фото: pelotondad214
Анджеліна Джолі та Захара, фото: pelotondad214

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі після відвідин України знайшла час послухати, як друг Каті Павленко з Go_A опускає путіна.

Раніше ми повідомляли, що Анджеліна Джолі ніяк не може забути про Україну: пам'ятне кільце зі Львова досі на пальці.