У Чернівцях маленька донька відомої у місті грумерки (спеціаліста по догляду за домашніми тваринами) залізла на терасу сусідської квартири та вбила маленьку собачку

Модельна зачіска маленького песика. Фото: скрин відео
Модельна зачіска маленького песика. Фото: скрин відео

Події, що відбувались того дня були записані камерою відеоспостереження, а згодом опубліковані в ТГ-каналі "Хороші Чернівці"

Автор посту розповідає про трагічну подію, яка нещодавно сталася у місті. Проте його обурює той факт, що все це зробила донька відомої в місті грумерки, яка повинна була змалечку привчати маленьку донечку любити та не ображати тварин, а вийшло навпаки.

на відео добре видно, як дівчинка перелізла через огорожу сусідньої тераси, на якій були дві собаки. Одна велика чорна, а друга - йоркширський тер'єр. Маленька дівчинка бере в руки маленьку собачку, піднімає в гору та безжалісно кидає на підлогу. так вона робить упродовж 20 хвилин. Поки господарка тваринки повернулася додому, тер'єр від отриманих травм помер.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В мережі ця подія набула досить великого розголосу. З'ясувалося, що мама дівчинки працює в салоні краси для собак “Van Dog”. На сайті салону небайдужі зоозахисники розмістили відео та закликали маму дівчини притягнути до відповідальності. А у деяких коментарях зазначено, що саме ця жінка є власницею салону.

Проте дивним є той факт, що ніхто у коментарях не поставив питанням, а чому дівчинка так жорстоко вчинила. Всі почали писати про погане виховання. Хоча, можливо, проблема криється глибше. Як відомо, маленькі діти копіюють поведінку батьку. А можливо дитина вдома страждає від домашнього насилля.

До слова, дядя Жора відкрив очі на "жорстоку" правду життя: "Жінка створена для..."

Раніше ми писали, що Анна Трінчер з серіалу "Школа" звабливо розпахнула сорочку і показала щось цікаве між двох бугорків: "Вже залежність".

Нагадаємо, Максим Галкін показав, як насолоджується життям у Європі після виїзду з росії: від щастя аж світиться.