У Чернівцях маленька донька відомої у місті грумерки (спеціаліста по догляду за домашніми тваринами) залізла на терасу сусідської квартири та вбила маленьку собачку

Модельна зачіска маленького песика. Фото: скрин відео
Модельна зачіска маленького песика. Фото: скрин відео

Події, що відбувались того дня були записані камерою відеоспостереження, а згодом опубліковані в ТГ-каналі "Хороші Чернівці"

Автор посту розповідає про трагічну подію, яка нещодавно сталася у місті. Проте його обурює той факт, що все це зробила донька відомої в місті грумерки, яка повинна була змалечку привчати маленьку донечку любити та не ображати тварин, а вийшло навпаки.

на відео добре видно, як дівчинка перелізла через огорожу сусідньої тераси, на якій були дві собаки. Одна велика чорна, а друга - йоркширський тер'єр. Маленька дівчинка бере в руки маленьку собачку, піднімає в гору та безжалісно кидає на підлогу. так вона робить упродовж 20 хвилин. Поки господарка тваринки повернулася додому, тер'єр від отриманих травм помер.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В мережі ця подія набула досить великого розголосу. З'ясувалося, що мама дівчинки працює в салоні краси для собак “Van Dog”. На сайті салону небайдужі зоозахисники розмістили відео та закликали маму дівчини притягнути до відповідальності. А у деяких коментарях зазначено, що саме ця жінка є власницею салону.

Проте дивним є той факт, що ніхто у коментарях не поставив питанням, а чому дівчинка так жорстоко вчинила. Всі почали писати про погане виховання. Хоча, можливо, проблема криється глибше. Як відомо, маленькі діти копіюють поведінку батьку. А можливо дитина вдома страждає від домашнього насилля.

До слова, дядя Жора відкрив очі на "жорстоку" правду життя: "Жінка створена для..."

Раніше ми писали, що Анна Трінчер з серіалу "Школа" звабливо розпахнула сорочку і показала щось цікаве між двох бугорків: "Вже залежність".

Нагадаємо, Максим Галкін показав, як насолоджується життям у Європі після виїзду з росії: від щастя аж світиться.