У Львові сталася НП, там з вікна гуртожитку коледжу "Львівської політехніки" випала студентка.

Про це повідомляє "ZAXID.NET".

Так, стало відомо, що у вівторок вранці з вікна 7 поверху гуртожитку коледжу "Львівської політехніки", що на вулиці Лисеницькій, 2 випала студентка. Від отриманих травм дівчина загинула на місці пригоди. На момент смерті дівчині було 17 років.

гуртожитку коледжу «Львівської політехніки» https://zaxid.net/news/
гуртожитку коледжу «Львівської політехніки» https://zaxid.net/news/

"Вона була сама в кімнаті, замкнулася зсeрeдини. Нa мiсцi прaцюють слiдчi, якi з’ясoвyють oбстaвини зaгибeлi", – рoзпoвіла речниця університету Наталія Павлишин.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як з'ясувалося згодом, загиблою вранці 8 червня після падіння з сьомого поверху гуртожитку виявилася 17-річна чемпіонка України з пауерліфтингу Ірина Квас. За попередньою інформацією, незадовго до цього вона посварилася зі своїм хлопцем.

17-річна Ірина Квас була родом з міста Яворів, де навчалася у дитячо-юнацькій спортивній школі. Дівчина почала професійно займатися спортом в 11 років.

фото ЛОФП
фото ЛОФП

У 2019 році 15-річна Ірина Квас завоювала золото чемпіонату України. Дівчина присіла зі штангою вагою 125 кілограм, виконала жим лежачи з 65-кілограмовою штангою і станову тягу зі 130 кілограмами. У 2021 року збірна Львівщини, y складі якої була Ірина Квас, здобула низку перемог на різних чемпіонатах.

Варто зазначити, що дівчина навчалася на другому курсі на спеціальності "Правознавство". Що стало причиною трагічного випадку зараз встановлює поліція. Ведеться слідство.

Раніше ми повідомляли, кладовище в прямому сенсі стало останнім притулком, чоловік відвідав могилу родича і підірвався на міні. Стало відомо про те, що в Донецькій області чоловік підірвався на кладовищі.

Як повідомляв "Знай.uа", під Києвом старі грілися газом і ледь не підірвали будинок, Позняки перед очима.

Також "Знай.uа" писав, що українці попрощалися з безстрашним козаком, який захищав Батьківщину до останнього.