Популярний український артист Арсен Мірзоян має досить широку армію прихильників. Тому аби бути з ними ближчим Заслужений артист України часто ділиться у своєму Instagram новими світлинами чи моментами з життя.

Скріншот stories
Скріншот stories

Зараз Арсен Мірзоян разом зі своєю дружиною Тонею Матвієнко та донькою Ніною перебувають на відпочинку у Єгипті. У своєму Instagram у розділі stories співак показав, як проводить родинний відпочинок.

Скріншот stories
Скріншот stories

Окрім відпочинку у Мірзояна були ще справи у Єгипті, тут мав відбутися його концерт. Тому артист вирішив показати своїм підписникам які є там гримерки. На опублікованому фото видно, що гримерку не прибрали до приходу артиста й там лежить купа пляшок.

Скріншот stories
Скріншот stories

Вже у наступній stories Мірзоян показав, як після концерту несе на плечі свою донечку Ніну, яка вже встигла заснути.
А після хорошого сну, родина артиста вирушила знову на пляж. На фото видно, що подружжя щойно купалося в морі, адже вони тримають маски для плавання та ласти.

Скріншот stories
Скріншот stories

Нагадаємо, Тоня Матвієнко в латексі показала, хто тут погана дівчинка. Зірка зізналася, що у свій День народження мала ще одну мрію. Вона хотіла разом зі своїми дочками знятися для обкладинки модного глянцю.

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко розкрила секрети успішного життя в 40 років: "Ще не всі знаєте"

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян засвітився на тлі засмаглих львівських красунь: поки Тоня Матвієнко з подружками