Відомий український артист Арсен Мірзоян останнім часом досить активно взявся за свою спортивну форму. Тому у своєму Instagram Заслужений артист України часто показує свої тренування.

В основному Мірзоян надає перевагу бігу, і може за один раз пробігти чимало. Так нещодавно артист хвалився своїм підписникам, що за квітень пробіг понад 100 кілометрів, тому він вирішив не зупинятися на досягнутому й у травні вирішив побити свій рекорд.

Фото з instagram Арсена Мірзояна
Фото з instagram Арсена Мірзояна

Арсен Мірзоян показав, що з самого ранку вже встиг пробігти 10 кілометрів. А вже після продуктивного тренування співак вирішив поснідати просто неба. Тому він взяв їжу у популярному фастфуді і гарненько вмостився на лавці, щоб поїсти.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

"Сніданок на Поштовій :)", - так Арсен Мірзоян підписав опубліковані кадри.

Для тренування Арсен Мірзоян обрав червону футболку та яскраві шорти, все це артист доповнив зручним взуттям чорного кольору.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Нагадаємо, молодильне яєчко Ніни Матвієнко, міністерська паска та "пасхалки" Лілії Ребрик: як відомі українці зустрічають Світле Христове Воскресіння.

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Осадча розповіла про свою симпатію до Монатіка: Горбунова і не згадала

Знай.ua писав, Оля Полякова перед Великоднем розповіла Потапу про віру у вищі сили: "Нами всіма управляє"