Популярний український співак Арсен Мірзоян має багатотисячну армію шанувальників. Тому Заслужений артист України досить часто тішить їх новими хітами чи відеороботами. Також Мірзоян досить часто з'являється у різноманітних телевізійних шоу.
Та попри таку зайнятість у співака вистачає часу на свій Instagram, де він ділиться зі своїми підписниками новими світлинами чи подробицями з життя. Цього разу Арсен Мірзоян показав, як разом зі своєю коханою дружиною Тонею Матвієнко завітали у студію "Сніданок. Вихідний".

Фото зі сторінки Арсена Мірзояна
Фото зі сторінки Арсена Мірзояна

" Доброго ранку! @snidanok Вигуляли костюми @anisimov_menswear ", - так Арсен Мірзоян підписав опубліковану світлину.

На фото позують Арсен Мірзоян разом зі своєю дружиною Тонею Матвієнко та ведучі "Сніданок. Вихідний" Валентина Хамайко та Олександр Попов. Мірзоян одягнув костюм у силі мілітарі від українського дизайнера, а доповнив свій образ грубим взуттям. Тоня Матвієнко також одягла костюм, але у трендову клітинку та доповнила все босоніжками.

Фото зі сторінки Арсена Мірзояна
Фото зі сторінки Арсена Мірзояна

Ведуча Валентина Хамайко на фото красувалася у білій сукні довжини нижче коліна та в бежевих туфлях на підборах. Телеведучий Олександр Попов одягнув сорочку та світлі штани, доповнивши свій образ білими кросівками.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко скасувала свято через ковід: "Обставини сильніші за нас".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Тоня Матвієнко не стримала пристрасті з Арсеном Мірзояном: зробили це просто на сцені.

Також портал Знай.uа писав, що 73-річна Ніна Матвієнко потрапила на камеру під час запальних танців: "Балерина".