Арсен Мірзоян - популярний український співак, який досить активно взявся за розвиток своєї кар'єри. Заслужений артист України має багатотисячну армію шанувальників, тому з задоволенням тішить їх новими хітами та відеороботами.

Так, нещодавно Мірзоян презентував нову пісню та кліп на пісню "Подружка. Ця композиція вже встигла підкорити серця його шанувальників. Нещодавно на своїй сторінці у фейсбук Арсен Мірзоян повідомив, що тепер цю композицію можна слухати на всіх платформах.

Арсен Мірзоян, скріншот з відео
Арсен Мірзоян, скріншот з відео

"Доброго ранку!!! Від сьогодні на всіх музичних платформах!", - зазначив Арсен Мірзоян.

У цій пісні Арсен Мірзоян показав стосунки між друзями, які часто переростають в інтим, але не в спільне життя. Тим самим артист порозмірковував, чи може бути між чоловіком і жінкою справжня дружба.
Варто зазначити, що слова та музику для пісні, яку презентували 2 квітня написав сам Арсен Мірзоян. Режисером кліпу став Віктор Скуратовський.

Нагадавши, дружина Мірзояна Тоня Матвієнко опинилася в обіймах іншого: "нікому тебе не віддам". Тоня Матвієнко опинилася в ніжних чоловічих обіймах

Як повідомляв портал Знай, задоволену Тоню Матвієнко засікли за ніжностями, але не з Мірзояном: "гармонійна...". Дружина Арсена Мірзояна одемонструвала ніжні обійми і почуття

Також Знай писав, що 73-річна Ніна Матвієнко потрапила на камеру під час запальних танців: "Балерина".