Міжнародний день жінок став найстрашнішим днем для однієї родини. В понеділок, 8 березня, на Львівщині раптово зупинилося серце молодої поліцейської: жінці було всього 49 років.

Про трагічну звістку повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

“Дуже сумуємо з приводу цієї непоправної втрати. Співробітники поліції Львівщини висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Анни Семенівни. Світлий спомин про цю чуйну, добру жінку назавжди залишиться у наших серцях. Вічна Їй пам’ять”, – написали колеги.

Кілька днів тому у Стебиницькій міській лікарні помер поліцейський сектору реагування патрульної поліції Відділення №2. Мар'ян Смольський був старшим сержантом поліції, як повідомили в поліції Львівської області в соціальній мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Без батька залишився одинадцятирічний син.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у Харкові від коронавірусу помер легендарний і геніальний хірург: "на його рахунку сотні врятованих життів" Медик помер на 66 - му році життя.

Портал Знай.ua писав, що на Тернопільщині вбивця тату-майстра отримав довічне: ні краплі жалю. Суд виніс остаточне рішення, але вбивця може подати апеляцію.

Також портал Знай.ua писав, що в Чернівцях раптово зупинилося серце працівниці наукової бібліотеки ЧНУ імені Юрія Федьковича-жінці було всього 48 років.