Ольга Фреймут - відома українська телеведуча, яка отримала популярність завдяки програмі "Ревізор". Телеведуча викликає не аби який інтерес у громадськості, тому за її життям з задоволенням слідкують тисячі фанатів.
Саме тому у мережі створюють десятки фан-сторінок зірки. На одній з таких сторінок freimuteam опублікували уривок з книги зірки "Де їсть і з ким спить Фреймут" у якому вона заговорила про Коко Шанель.
Фреймут відзначила, що з багатьма жінками з якими вона хотіла б говорити про сокровенне вона розминулася у часі. Серед них Лариса Косач, Грейс Келлі, Айн Ренд та Ґабріель Шанель.

Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут, фото: instagram freimuteam


"На своє 33-річчя вирішила навідатися до Шанель у Лозанні. Готувалася. Небесні топази у вухах, високі ботфорти, улюблена сумочка 2.55 на срібному ланцюжку, окуляри — все Chanel. І помада, виразна помада. Знала, що Мадемуазель неохоче розмовляла з тими, у кого не нафарбовані вуста.

Мовчала про те, що її життя — готова інструкція до мого. Джазові, непередбачувані, як імпровізації, стосунки з коханими; тільки найдорожчі люди поруч і щоб нікого стороннього...

Розповіла про свого іншого, про те, що люблю чоловіка, який на людях мене уникає, а в очі говорить про те, що любить по-справжньому. Попросила Ґабріель стати моєю хрещеною мамою, радити та розраджувати, і вона відповіла.
На телефон надійшла записка від Іншого — про його любов до мене. Ще одне повідомлення було про роботу — затвердили проєкт, який вважала втраченим" — зазначено в опублікованому уривку.

Раніше ми повідомляли, Фреймут у чорному заговорила про токсичні стосунки. Навколо телеведучої розкидані серця з паперу. На серці, яке тримає Фреймут написано"щастя".

Як повідомляв "Знай", Ольга Фреймут показала, як правильно пити вино. Артистка цього разу показала в сторіс, як правильно пити келишок вина після важкого робочого дня, у свята або якщо вже сильно захотілося, без приводу.

Також "Знай" писав, що Оля Фреймут показала свою маленьку копію: як сестрички. Цього разу вона написала святковий пост на честь дня народження своєї дочки Златі, їй виповнилося 17 лютого 15 років.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще